fastelavns-hus

kartoffel-tip

 

img_3823

Vi spiser ikke ret ofte kartofler, men når vi en sjælden gang gør – bliver de skåret i både/skiver/stave vendt i æggehvider, salt & peber og på en bradepande med olie, i ca 40min.

 Æggehviden gør at overfladen bliver meget sprød. De drysses med flagesalt, frisk timian & spises aller helst med hjemmelavet bearnaisesauce eller mayo til (min svaghed).

Har lavet disse med almindelige kartofler som ikke har været i i koldt vand inden. Måske blir de bedre af det, jeg ved det ikke. Jeg ved at bagekartofler ikke dur.

Æggehviden gør det altså ret godt – de er perfekte, sprøde & saltede..

Lige som en pommes frites skal være, ik??

img_3829

img_3825

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fastelavns-hus