Før vi rammer New York 2017

chokoladekage (bradepande)

🍫Virkelig go´ chokoladekage 🍫

fullsizeoutput_989e

Jeg kan ikke huske hvor jeg har opskriften fra, men jeg bager den ofte – for den er virkelig god.
Man kan sagtens supplere med hakkede hasselnødder eller store stykker groft hakket chokolade.
Opskriften passer lidt til det hele – undtagen slankekur

1 Bradepande chokoladekage
300 g smør
4 æg
6 dl sukker
9 dl hvedemel
5 tsk bagepulver
4 tsk vaniljesukker
200 g mørk chokolade
5 spsk kakao
3 dl mælk
Glasur:
200 g smør
3 spsk vand
3 spsk kakao
4 spsk kokossukker
/
eller flormelis med vand og evt farvet pasta farve

fullsizeoutput_9894

Sæt ovnen på 175 grader.

Smelt smørret, ta det af varmen – lad chokoladen smelte i det varme smør.
Pisk æg & sukker til en luftig æggesnaps.
Bland mel, bagepulver, vanilje pulver & kakao i æggesnapsen sammen med det smeltede smør/chokolade.
Hæld mælken i & rør det hele til en jævn dej.

Beklæd en bradepande med bagepapir
fordel dejen og stil pladen midt i ovnen i ca 30min.

Tag verdens bedste chokoladekage ud og lad den køle af.
fullsizeoutput_990a

Velbekomme 🍫

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før vi rammer New York 2017